IEA 402

Nationaal Mediarechtcongres - donderdag 14 november 2019

Nationaal Mediarechtcongres - 14 november 2019

De snelle opkomst van nieuwe mediaplatforms – ook wel superplatforms genoemd - is onmiskenbaar. In hoeverre is de (Europese) wetgeving hier op toegerust? Hoe verhouden de ontwikkelingen zich tot traditionele omroepen, en welke verdienmodellen liggen hier eigenlijk aan ten grondslag? Tijdens het Nationaal Mediarechtcongres op 14 november 2019 geeft Ennèl van Eeden (PWC) een inkijkje in de achterliggende businessmodellen en schetst Remy Chavannes (Brinkhof) de juridische kaders om daarna de paneldiscussie te leiden, met o.a. Frank Volmer (STER) en Janneke Slöetjes (Netflix).

Ook op het programma: een volledig overzicht van actuele pers- en mediarechtspraak, actualiteiten commerciële mediaregulering en actualiteiten publieke mediaregulering. Sprekers zijn o.a.: Jens van den Brink (partner bij Kennedy Van der Laan en hoofd van het mediateam), Arjo Kramer (Talpa) en Madeleine de Cock Buning (UU).

Het programma is samengesteld door Remy Chavannes en Madeleine de Cock Buning. Met actuele jurisprudentie, beleid en wetgeving, en sprekers en bezoekers uit bedrijfsleven, advocatuur, media en wetenschap.

Datum en tijd: donderdag 14 november, van 12:00 – 17:00 uur, met aansluitend een borrel
Locatie: Volkshotel, Wibautstraat 150, Amsterdam
Accreditatie: 4 PO-punten

Inschrijven of meer weten over het programma? Mail naar info@delex.nl, of kijk op www.delex.nl/shop/opleidingen