IEA 438

Nationaal Reclamerechtcongres | 10 december 2020

In het licht van de huidige ontwikkelingen is het nog niet duidelijk in welke vorm, maar het Nationaal Reclamerechtcongres 2020 op donderdag 10 december gaat door! Op locatie waar mogelijk, waar nodig zorgen we voor een passend alternatief*.

Daar zijn we blij om, want Ebba Hoogenraad en Willem Leppink hebben opnieuw een boeiend programma opgesteld, met experts uit het bedrijfsleven, advocatuur, toezichthouders en de Stichting Reclame Code.

Het programma
Ook dit jaar is er volop inspiratie voor een afwisselende en volle agenda. Zo passeren vrijheid van meningsuiting, e-commerce en muziek in reclame de revue, met een scala aan actualiteiten. Natuurlijk ontbreekt het jaarlijkse overzicht van hits and misses in de rechtspraak niet, evenals een terugblik op het beleid en de handhaving door de ACM.

De sprekers
De onnavolgbare Christiaan Alberdingk Thijm (bureau Brandeis), Bernadette van Buchem (KSA), Otto van der Harst (SRC), Anne-Jel Hoelen (ACM), Ebba Hoogenraad (Hoogenraad & Haak), Bjorn Schipper (Schipper Legal) met een verrassingsspreker om af te sluiten. Willem Leppink zorgt als dagvoorzitter en moderator voor de rode draad in het programma.

Wanneer: donderdag 10 december
Accreditatie: 5 PO punten
Locatie: Hotel Jakarta, Amsterdam (tot nader bericht)*